Wat bieden wij

Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij doen er alles aan om onze medewerkers te ontwikkelen en te motiveren. Zodat ze iedere dag met plezier naar hun werk gaan.

ErfGoed is mensenwerk

Bij ErfGoed stap je een warm, eerlijk en zeer betrokken bedrijf binnen, van waaruit je gestimuleerd wordt om onze wereld te ontdekken. Op basis van onze christelijke waarden en normen investeren wij in onze medewerkers en hun familie, en zorgen wij zo goed mogelijk voor de wereld die wij achterlaten.

Geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan? Hier alvast wat zaken waarop jij mag rekenen:

– Een unieke bedrijfscultuur
– Vanaf dag 1 deel van de ErfGoed-familie
– Aandacht voor het thuisfront
– Doorgroeimogelijkheden
– Mogelijkheden om in het buitenland te werken
– Passende regeling bij ziekte
– Goede vergoeding bij werken in het buitenland
– Auto van de zaak (bij een aantal functies)

Klinkt goed, toch? Bekijk direct onze vacatures.

Gras leek groener…

Een collega van ons had een aantal jaren bij ErfGoed gewerkt, maar op enig moment dacht hij dat het gras bij de buren groener was. Natuurlijk hebben wij zijn beslissing gerespecteerd en hem alle succes gewenst bij de nieuwe werkgever.

Binnen een halfjaar hadden wij onze gewaardeerde collega echter weer terug. Zijn letterlijke woorden toen hij hier weer aan de slag ging: “Soms weet je pas wat je mist als je het niet meer hebt. Nu weet ik het zeker: ik wil hier blijven werken tot mijn pensioen.”

 

Werken in het buitenland

Je krijgt de kans om wat van de wereld te zien. Stap in het vliegtuig en maak kennis met andere werelddelen. Je werkt op projecten in andere culturen, talen, klimaten, talen en tijdzones. Zo kun je avontuur en werk verbinden.

Openstaande vacatures

Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij doen er alles aan om onze medewerkers te ontwikkelen en te motiveren. Hier onze top 5, wat werken bij ErfGoed uniek maakt.

– Unieke bedrijfscultuur
– Aandacht voor het thuisfront
– Doorgroei mogelijkheden
– Werken in het buitenland
– Extra vergoedingen