(Senior) installateur watertechniek

Watertechniek kent voor jou weinig geheimen meer. Samen met je collega’s leg je hoogwaardige water-technische installaties aan bij onze klanten, wereldwijd. Vanuit je ervaring weet je waar je over praat.

Als je bij ons aan de slag gaat als (senior) installateur watertechniek, werk je op het snijvlak van de teeltvloer, moderne irrigatietechniek en besturingstechniek. En jij zorgt voor de perfecte integratie. Gebruikmakend van diverse sensoren, PLC technologie en remote control oplossingen. Je zorgt dat de aanvoer, afvoer en opslag van water en kunstmest perfect verlopen, zodat de planten op de ErfGoedVloer de juiste hoeveelheid water krijgen. Op het juiste moment. En met de juiste toevoegingen.

Werken bij ErfGoed

ErfGoed legt teeltvloeren aan en installeert hoogwaardige watertechnische installaties. In alle delen van de wereld. Een uniek product en een hecht team. Werken bij ErfGoed is bijzonder. We zijn een innovatief bedrijf, en zeer praktisch ingesteld. Met een open blik staan we in het leven. En zijn betrokken op elkaar. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat we marktleider zijn op het gebied van teeltvloeren. Daar zijn we dan ook best trots op!

Wat wij jou bieden

ErfGoed draait om mensen. Om jou dus. We doen er alles aan om jou te helpen verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Dit zijn onze beloften aan jou:

  • Auto van de zaak (indien van toepassing)

Ongeacht waar je in Nederland woont, vertrek je vanuit je eigen woonplaats naar het project. Het kan zijn dat je soms wat verder weg moet voor een project. We bieden daarom altijd een aantrekkelijke reistijdenvergoeding. Het rijden van een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

  • Werken in het buitenland

Je krijgt de kans om wat van de wereld te zien. Stap in het vliegtuig en maak kennis met andere werelddelen. Je werkt op projecten in andere culturen, klimaten, talen en tijdzones. Zo kun je avontuur en werk verbinden. Werk je in het buitenland, dan ontvang je een aantrekkelijke toeslag op je salaris.

  • Aandacht voor groei en ontwikkeling

ErfGoed biedt een eigen scholingsprogramma, dat er op gericht is jou door te laten groeien in het bedrijf. Afgestemd op jouw mogelijkheden en ambities. Bij ErfGoed is er persoonlijk aandacht voor jou als medewerker.

  • Unieke bedrijfscultuur

De mensen bij ErfGoed vormen samen een hecht team. Professioneel en tegelijk persoonlijk, informeel en collegiaal. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze projecten. Korte lijnen en een open sfeer, gebaseerd op christelijke waarden en normen.

  • Aandacht voor het thuisfront

Bij ErfGoed draait het om mensen. Wij vinden het belangrijk om ook de partners van onze medewerkers betrokken te houden bij ons bedrijf. Ze zijn als een verlengstuk van ons team en horen er gewoon helemaal bij. Jaarlijks organiseren wij dan ook een aantal gezellige, informele uitjes, waar ook de partners bij zijn. En als er iemand jarig is, dan laat ErfGoed altijd even van zich horen.

Solliciteer direct

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

School & opleiding:

Werkervaring:

Motivatie...

CV uploaden (indien beschikbaar)

Ik ga Akkoord met het privacy statement