Installateur Watertechniek

ErfGoed installeert hoogwaardige watertechnische installaties. In alle delen van de wereld. Als installateur ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en realisatie van watertechnische installaties. Een onmisbaar onderdeel voor onze hoogwaardige teeltvloeren.

Ontdek onze wereld

Een uniek product, een gezellig team, klanten over de hele wereld. Werken bij ErfGoed is bijzonder. We zijn een innovatief bedrijf, en zeer praktisch ingesteld. Met een open blik staan we in het leven. En zijn betrokken bij elkaar. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat we marktleider zijn op het gebied van teeltvloeren. Daar zijn we dan ook best trots op!

Wie ben jij?

Je werkt op het snijvlak van de teeltvloer, moderne irrigatietechniek en besturingstechniek. En jij zorgt voor de perfecte integratie. Gebruik makend van sensoren, touch screen toepassingen en remote control oplossingen. Met onze professionele 3D tekeningen loop je met onze klanten door hun waterruimten. En laat jij de aanvoer, afvoer en opslag van water en kunstmest perfect verlopen. Zodanig dat de planten op de ErfGoedVloer de juiste hoeveelheid water krijgen. Op het juiste moment. En met de juiste toevoegingen. Watertechniek bij ErfGoed, een wereld van verschil!

Wat wij jou bieden?

ErfGoed draait om mensen. Om jou dus. We doen er alles aan om jou te helpen verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Dit zijn onze beloften aan jou:

  • Auto van de zaak

Ongeacht waar je in Nederland woont, vertrek je vanuit je eigen woonplaats naar het project. Met een auto van de zaak kom je op verschillende plekken in Nederland. Het kan zijn dat je soms wat verder weg moet voor een project. We bieden daarom altijd een aantrekkelijke reistijdenvergoeding.

  • Werken in het buitenland

Je krijgt de kans om wat van de wereld te zien. Stap in het vliegtuig en maak kennis met andere werelddelen. Je werkt op projecten in andere culturen, talen, klimaten, talen en tijdzones. Zo kun je avontuur en werk verbinden. Werk je in het buitenland, dan ontvang je een aantrekkelijke toeslag op je salaris.

  • Aandacht voor groei en ontwikkeling

ErfGoed biedt een eigen scholingsprogramma, dat er op gericht is jou door te laten groeien in het bedrijf. Afgestemd op jouw mogelijkheden en ambities. Bij ErfGoed is er persoonlijk aandacht voor jou als medewerker.

  • Unieke bedrijfscultuur

De mensen bij ErfGoed vormen samen een hecht team. Professioneel en tegelijk persoonlijk, informeel en collegiaal. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze projecten. Korte lijnen en een open sfeer, gebaseerd op christelijke waarden en normen.

  • Aandacht voor het thuisfront

Bij ErfGoed draait het om mensen. Wij vinden het belangrijk om ook de partners van onze medewerkers betrokken te houden bij ons bedrijf. Ze zijn als een verlengstuk van ons team en horen er gewoon helemaal bij. Jaarlijks organiseren wij dan ook een aantal gezellige, informele uitjes, waar ook de partners bij zijn. En als er iemand jarig is, dan laat ErfGoed altijd even van zich horen.

  • Passende salarisregeling bij ziekte

Ben je onverhoopt wat langer ziek, dan heeft ErfGoed een regeling die er voor zorgt dat je je gebruikelijke salarisniveau langere tijd kunt handhaven. Graag vertellen we er in een persoonlijk gesprek meer over.

Solliciteer direct

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

School & opleiding:

Werkervaring:

Motivatie...

CV uploaden (indien beschikbaar)

Ik ga Akkoord met het privacy statement